BIRKEHUSET SØGER PÆDAGOGMEDHJÆLPER

Vi søger pædagogmedhjælper til Birkehusets vuggestuegruppe. I Birkehuset har vi børnenes trivsel i fokus, et stort udeliv og en faglig opmærksomhed rettet mod det pædagogiske læringsmiljø.  

Vi forventer:
Du har kendskab til 0-3 års området og du brænder for de allermindste børns udvikling og trivsel. I Birkehuset øver vi os i faglig refleksion og vi forventer at du indgår og bidrager i dette arbejde. Du kan arbejde selvstændigt med en børnegruppe og arbejde på tværs af hele huset. Du kan prioritere og tage beslutninger. Du vægter det pædagogiske læringsmiljø, både inde og ude, lige højt.  Du ser forældresamarbejdet som en naturlighed.

Vi tilbyder:
Birkehuset integreret institution beliggende i Øster Ulslev. Birkehusets gode rammer ligger i herlige omgivelser med rig plads til leg, godt indemiljø og udeareal og egen eng. Birkehuset består af 10 medarbejdere, en vuggestuegruppe med 13 børn, en mellemgruppe med 18 børn og en børnehavegruppe med 26 børn.
I Birkehusets flagstang hænger De Grønne Spirres flag, der symbolisere, at i Birkehuset har vi fokus på udeliv, natur og miljø. Vi arbejder med KOMPAS, der med udgangspunkt i barnets nærmeste udviklingszone og Guldborgsund Kommunes Kerneopgave, skaber afsæt for Birkehusets pædagogik og hverdag.
Som medhjælper på Splintestuen vil du indgå i tæt samarbejde med stuens to pædagoger.
 
Løn og ansættelse: Efter gældende overenskomst. 37 timer pr. uge. Ansættelsen er en fast ansættelse med start d. 1/7 2021 - eller snarest muligt.

Mere information: Christian Zier Madsen, Leder, 54 73 22 99

Ansøgningsfrist: 23. juni 2021.

Samtaler: forventes afholdt mandag i uge 26.

 
Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Kontaktperson:
Christian Zier Madsen Leder
Stillingstype: Fuldtid
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37, 4800 Nykøbing F
54 73 10 00
CVR 29188599
Powered by Emply